Ivermectine Kopen in Nederland


Titel: Stromectol (Ivermectin)
Pakket: 3 mg | 6 mg | 12 mg
Online-Apotheek: Kopen
Betaalmethode: VISA, MASTERCARD, BTC
Prijs: € 2.34 (Per pil)
+ Welkomstaanbieding voor iedereen
+ Tot 30% korting
+ Gratis Bonuspillen

Ivermectine (merknamen Mectizan®, Stromectol®) is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.
Wat is Ivermectine?

Stromectol is een van de handelsnamen van een gewone geneeskrachtige stof. Het geneesmiddel wordt in het buitenland veel gebruikt in de antiparasitaire therapie, maar op het grondgebied van de Russische Federatie wordt ivermectine niet gebruikt voor de behandeling van mensen. Het geneesmiddel is niet opgenomen in het Russische staatsregister van geneesmiddelen, zodat u het uitsluitend uit andere landen kunt krijgen, onder de bestelling. Online apotheken leveren het geneesmiddel uit Europa, India en de Verenigde Staten.

Het werkingsmechanisme van het geneesmiddel

Het belangrijkste werkzame bestanddeel in de samenstelling van het geneesmiddel Stromectol is ivermectine. Deze stof zit ook in de medicatie Ivermectine, Mectizan analogen die Stromectol zijn. In de geneeskunde begon het geneesmiddel te worden gebruikt aan het eind van de XX eeuw. In Rusland wordt het geneesmiddel niet geproduceerd en gebruikt, maar het is wel opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Ivermectine heeft een breed werkingsspectrum en tast de meest bekende soorten parasitaire wormen en onderhuidse mijten aan.

Ivermectine werkt vrij snel, binnen vier uur na inname van het geneesmiddel wordt de maximale concentratie in de bloedbaan bereikt. De stof wordt over de weefsels verspreid, waarbij bijna alle gebieden worden bestreken.

Dit garandeert zijn grote doeltreffendheid tegen onderhuidse mijten die demodicosis veroorzaken en die zeer resistent zijn tegen crèmes en zalven. Onder invloed van de werkzame stof worden de parasieten verlamd, waardoor hun dood intreedt. De wachttijd bedraagt niet meer dan 28 uur.

Wijze van toepassing

Ivermectine is een krachtige stof, dus u kunt het middel Stromectol alleen gebruiken op voorschrift van een arts. Na de nodige tests en diagnose, zal de specialist een kuur voorschrijven en de nodige dosering kiezen. In het geval van demodicosis bij een volwassene wordt een eenmalige dosis van het geneesmiddel voorgeschreven, namelijk 12 mg.

Volgens de gebruiksaanwijzing voor mensen moet het lichaamsgewicht van de patiënt ongeveer 70 kg bedragen; voor patiënten met een lichaamsgewicht dat deze waarde overschrijdt, kiest de arts een individuele dosering.

In de meeste gevallen is een enkele dosis van het geneesmiddel voldoende om de ziekte te doen verdwijnen, maar soms moet het geneesmiddel opnieuw worden ingenomen. Het wordt uitgevoerd in een vergelijkbare dosering na twee weken.

Bij het nemen van Stromectol, is het aanbevolen om de volgende regels te volgen:

 • neem de tabletten een half uur voor de maaltijd, weggespoeld met veel water;
 • in de loop van de therapie moet u het dieet veranderen, met uitsluiting van gerookt, vet voedsel en pikante gerechten;
 • u kunt de behandeling niet combineren met de inname van Stromectolom alcohol, dit kan leiden tot een negatieve reactie van het lichaam.

Geen zelfmedicatie en wijziging van de door een specialist vastgestelde dosering, alleen een arts kan het optimale behandelingsschema kiezen, rekening houdend met de kenmerken van het lichaam.

Bij demodicosis is ook plaatselijk gebruik van het geneesmiddel Ivermectine toegestaan, dat de veroorzakers van de ziekte effectief elimineert. In dit geval wordt het gebruik van een 0,1 % oplossing van het geneesmiddel aanbevolen.

Let op: na afloop van de kuur moeten de nodige tests worden uitgevoerd om het succes van de behandeling te bevestigen.

Contra-indicaties

Het effect van het geneesmiddel op het lichaam van het kind is niet bevestigd door klinische proeven, zodat het niet kan worden gebruikt voor kinderen jonger dan vijf jaar. Zelfs bij een milde vorm van demodicose is het beter om het gebruik van het geneesmiddel voor jonge patiënten te weigeren. Het is verboden het middel te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, en bij een sterke verzwakking van het immuunsysteem.

U moet de behandeling met Stromectol ook weigeren in de volgende gevallen:

 • de aanwezigheid van leverfalen;
 • ernstige nieraandoeningen;
 • de aanwezigheid van allergische reacties;
 • astma;
 • hersenvliesontsteking.

Alvorens met de therapeutische kuur te beginnen, moet u de gebruiksaanwijzing van het geneesmiddel en de kenmerken van de werking van de stof ivermectine zorgvuldig bestuderen. Combineer de behandeling met Stromectol niet met andere antiparasitaire geneesmiddelen, plaatselijke crèmes en zalven. Het risico op bijwerkingen neemt toe tijdens de behandeling bij zware lichamelijke inspanning, bij verergering van chronische ziekten en bij de aanwezigheid van een ontstekingsproces.

Er zijn ook speciale instructies voor de combinatie van het geneesmiddel met andere geneesmiddelen. Niet gelijktijdig behandelen met Stromectol en geneesmiddelen op basis van plantaardige bestanddelen. Het wordt ook afgeraden om het geneesmiddel te combineren met biologisch actieve additieven en geneeskrachtige kruiden.

Bijwerkingen

Het optreden van negatieve gevolgen van het gebruik van het geneesmiddel hangt af van de kenmerken van het lichaam. Bij de behandeling van demodicose wordt vaak een aanzienlijke toename van jeuk, misselijkheid, diarree en duizeligheid vastgesteld. Gewrichtspijn, een daling van de bloeddruk en een algemene verslechtering van het welzijn kunnen optreden. Bij sommige patiënten is er een toename van de lymfeklieren, deze worden pijnlijk en veroorzaken ongemak.

In zeldzame gevallen kunnen tijdens de behandeling met Stromectol de volgende bijwerkingen optreden:

 • een sterke stijging van de temperatuur;
 • migraine;
 • slaperigheid verminderde prestaties;
 • afname van kracht.

Dergelijke symptomen lijken op de reactie van Masotti en treden op de tweede dag na inname van het geneesmiddel op. In sommige gevallen kunnen er reacties van het spijsverteringsstelsel optreden.

De werkzame stof van het geneesmiddel heeft een sterk effect op het zenuwstelsel. Tijdens de behandeling met Stromectol is het noodzakelijk zich te onthouden van autorijden en handelingen uit te sluiten die een aanzienlijke concentratie van aandacht vereisen.

Beoordelingen

Het geneesmiddel wordt vaak via het internet besteld vanuit andere landen, waarbij de nadruk ligt op positieve recensies. Consumenten die een kuur van Stromectol therapie hebben ondergaan, wijzen op de hoge effectiviteit van de behandeling en het zeldzame optreden van bijwerkingen.