VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee

22095 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid zijn op zoek naar arts diensthoofd TANDHEELKUNDE-STOMATOLOGIE onder contract van zelfstandige. Beschrijving hier. Stuur  uw motivatiebrief,  uw CV en uw project voor de dienst tandheelkunde-stomatologie ter attentie van Catherine Goldberg, Algemeen directeur, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of naar sdm(at)hizs-izz.be. TERMIJN VOOR HET INDIENEN VAN DE KANDIDATUREN: 2 oktober 2022.

22094 BRUGGE

Het AZ Sint-Lucas heeft een vacature voor een arts-specialist in de PEDIATRIE. Subspecialisatie is een voordeel maar geen noodzakelijke voorwaarde. Voldoende kennis en ervaring in de neonatologie is vereist voor de erkende dienst N*. Onmiddellijke indiensttreding. Schriftelijke kandidatuurstelling met cv aan dhr. Frank Lippens, voorzitter Raad van Bestuur, dhr. Niko Dierickx, algemeen directeur, dr. Stefan De Moor, hoofdarts/medisch directeur, dr. Joris Arts, voorzitter Medische Raad, en dr. Annick Van Cauter, diensthoofd pediatrie, AZ Sint-Lucas, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge. Voor bijkomende info, contacteer dr. Annick Van Cauter, diensthoofd pediatrie op 050 36 52 34.

22093 VEURNE

Het AZ West in Veurne werft een algemeen radioloog (assistent in opleiding ook welkom). Mogelijkheid tot verdere verdieping in een of meerdere subspecialismen. Indiensttreding volgens beschikbaarheid. Beschrijving hier.
Bijkomende informatie :  Dr. Y. Lamoral - 058/33.30.45 - Yves.Lamoral(at)azwest.be. Interesse? Stuur dan uw sollicitatiebrief met uitgebreid CV naar AZ West, t.a.v. Dhr. P. Verhaeghe, voorzitter Raad van Bestuur, Dr. H. Lebbinck, voorzitter Medische Raad, en aan Dr. O. Debels, hoofdarts, Ieperse Steenweg 100 te 8630 Veurne (directiesecretariaat(at)azwest.be).

22092 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid werven twee artsen gespecialiseerd in gastro-enterologie aan, onder contract van zelfstandige. TERMIJN VOOR HET INDIENEN VAN DE KANDIDATUREN: Niet bepaald. INDIENSTTREDING: Te bepalen. MEER INFO: Contacteer Dokter Inge DE BRUYNE, Diensthoofd gastro-enterologie, Dokter Huetstraat 79, 1070 Brussel of via idebruyne(at)his-izz.be. Volledige beschrijving hier.

22091 HASSELT

Het Jessa Ziekenhuis gaat over tot de aanwerving van: een voltijds PATHOLOOG ANATOOM. Geaccrediteerd, bereid deel te nemen aan patiëntenbesprekingen (MOC), wachtdiensten, dienst- en associatievergaderingen, bereid zich te houden aan de vooropgestelde TAT’s en andere kwaliteitsvereisten van een erkende dienst pathologische anatomie. Interesse in het kwaliteitssysteem/BELAC-accreditatie, actieve vertegenwoordiging in wetenschappelijke en professionele verenigingen,... zijn een pluspunt. Ook assistenten in het (voor)laatste jaar van hun opleiding worden uitgenodigd om hun kandidatuur in te dienen. De kandidaturen met uitgebreid cv moeten vóór 19 september 2022, aangetekend toekomen bij: Mevr. Ingrid Lieten, voorzitter raad van bestuur Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt en via email bij: Dr. Katrin Wouters, diensthoofd pathologische anatomie, katrin.wouters(at)jessazh.be Voor inlichtingen: Dr. Katrin Wouters, katrin.wouters(at)jessazh.be, tel 011 33 83 80

22090 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid zijn op zoek naar een arts gespecialiseerd in gynaecologie-verloskunde met chirurgische ervaring ambulante chirurgie, laparoscopie, hysteroscopie, colposcopie...). Onder contract van zelfstandige, graad van adjunct-arts of van arts-kliniekhoofd. Beschrijving hier.

22089 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid (Joseph Bracops (Anderlecht), Molière-Longchamp (Vorst), Etterbeek-Elsene (Elsene), Baron-Lambert (Etterbeek)) werven aan:

  • een arts gespecialiseerd in ANESTHESIE. Onder contract van zelfstandige. De dienst anesthesie bestaat uit een team van 20 anesthesisten verspreid over 3 campussen. Profiel: arts met het diploma van anesthesist-reanimator. Troeven: opleiding in locoregionale anesthesie onder echografie; opleiding in algologie, pain pediatrie en/of verloskunde; in het bezit van een bekwaamheidsgetuigschrift radioprotectie. U vult een uurrooster van 8 tot 10/10e per week in (te bespreken). Termijn voor het indienen van de kandidaturen: Niet bepaald. Meer info: Dokter Fridoline Ebongo, Diensthoofd anesthesie, Jean Paquotstraat 63 te 1050 Brussel of febongo(at)his-izz.be

  • een arts gespecialiseerd in NEUROLOGIE. Onder contract van zelfstandige. De dienst neurologie bestaat uit een team van 11 neurologen die hoofdzakelijk consultaties houden en elektrofysiologisch onderzoek verrichten. U vult een uurrooster van 5 tot 10e per week in (te bespreken). Termijn voor het indienen van de kandidaturen: Niet bepaald. Meer info: Contacteer Dokter Philippe Violon, Diensthoofd neurologie, Dokter Huetstraat 79, 1070 Brussel of via pviolon(at)his-izz.be

  • een arts gespecialiseerd in INWENDIGE GENEESKUNDE met bijzondere beroepstitel in ENDOCRINOLOGIE-DIABETOLOGIE. Onder contract van zelfstandige. Onze afdeling inwendige geneeskunde telt meer dan 90 bedden en is samengesteld uit drie klinieken: algemene inwendige geneeskunde (11 artsen), infectieziekten (3 artsen) en endocrinologie/diabetologie (4 artsen). U vult een uurrooster van 7 tot 10/10e per week in, verdeeld over 2 campussen (uren en verdeling te bepreken). Termijn voor het indienen van de kandidaturen: Niet bepaald. INDIENSTTREDING: Onmiddellijk. Meer info: contacteer Dokter Gert Van Esbroeck, Medisch directeur, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of gvanesbroeck(at)his-izz.be

    De volledige tekst van deze vacatures vindt u op de website van HIS-IZZ.

22088 LEUVEN

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven zoekt een RADIOLOOG, in associatie met de huidige stafleden. Indiensttreding volgens beschikbaarheid in 2022 of onderling af te stemmen. Arts-specialist in de medische beeldvorming of op het punt de opleiding binnenkort af te ronden. Expertise in cardiale beeldvorming is een meerwaarde. Bezorg ons je motivatiebrief met uitgebreid cv uiterlijk 01.08.2022, via één van onderstaande kanalen: •  https://jobs.hhleuven.be / •  per post naar prof. W. Sermeus - voorzitter raad van bestuur met kopie aan de voorzitter medische raad, hoofdarts en de algemeen directeur, Regionaal  Ziekenhuis Heilig Hart, Naamsestraat 105, 3000 Leuven / •  per mail aan directiesecretariaat(at)hhleuven.be Voor meer info: Dr. Peter Reynaert, hoofdarts (016 20 91 79) of dr. Veerle Provoost, medisch diensthoofd (016 20 91 84).

22087 MALLE

AZ Voorkempen is op zoek naar:
-    een INTENSIVIST (deeltijds) voor de uitbreiding van de dienst intensieve zorgen. Samen kijken we, indien gewenst, naar de mogelijkheden om de andere deeltijdsfactor op te vullen in ons ziekenhuis of in het Helix-ziekenhuisnetwerk, afhankelijk van je basisspecialisme. Activiteitsgraad in onderling overleg te bespreken.
-    Een ARTS-SPECIALIST INTENSIEVE ZORGEN voor weekend- en nachtdienst. Je bent arts-specialist met een BBT intensieve zorgen of arts-specialist in opleiding hiervoor of je hebt aantoonbare recente ervaring op intensieve zorgen en bent wettelijk bevoegd. Je maakt samen met de huidige intensivisten de continuïteit van de dienst waar tijdens weekenddagen, weekendnachten en weeknachten. Het betreft een beperkte activiteit op regelmatige basis met een engagement naar de dienst.
Voor meer informatie, kijk op www.azvoorkempen.be/werken-bij. Verdere inhoudelijke info kan worden bekomen bij dr. Yannick Peeters, medisch diensthoofd intensieve zorgen, via yannick.peeters(at)emmaus.be. Informatie over het ziekenhuis kan je bekomen bij dr. Pieter Jan Simons, hoofdarts-medisch directeur, (pieterjan.simons(at)emmaus.be), tel. 03 380 22 26. De kandidatuur met motivatiebrief en cv richt je aan dhr. Koen Vancraeynest, algemeen directeur  (koen.vancraeynest(at)emmaus.be), aan dr. Philip Ardies, voorzitter medische raad (philip.ardies(at)emmaus.be) en aan dr. Pieter Jan Simons, hoofdarts-medisch directeur (pieterjan.simons(at)emmaus.be).

22086 SURINAME

B&R Health Care is op zoek naar een INTERNIST voor een algemeen ziekenhuis in Paramaribo (Suriname).
Fulltime betrekking. Minimaal 2 jaar werkervaring als internist is een troef, sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Op korte termijn beschikbaar voor minimaal 24 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Voor de volledige vacature: https://br-healthcare.com/vacatures/internist/ Contact: m.vanheijdoorn(at)bd-pd.nl of +31 (0) 653 948 704.

22085 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid zijn op zoek naar verschillende profielen:
- infectioloog met opleiding in ziekenhuishygiëne
- neuroloog
- stomatoloog
- tandarts, tweetalig, met ervaring (voor de Joseph Bracops site)
Voor meer informatie kunt u bellen naar 02/739.87.71.

22084 NAMEN

Het CHU UCL van Namen is actief op zoek naar pathologen voor zijn laboratorium voor pathologische anatomie in Mont-Godinne. Beschrijving van de positie hier. Voor meer informatie: marie-cecile.nollevaux(at)uclouvain.be

22083 BONHEIDEN

Het Imelda Ziekenhuis is op zoek naar:

- een ANESTHESIOLOOG: als anesthesioloog werk je samen – in associatief verband – met de andere 17 anesthesiologen en (momenteel) 3 ASO’s anesthesie van het Imeldaziekenhuis. Je roteert mee in alle activiteiten op het operatiekwartier. Voltijds contract van onbepaalde duur.
- een ANESTHESIOLOOG-INTENSIVIST: als anesthesioloog werk je samen – in associatief verband – met de andere 17 anesthesiologen en (momenteel) 3 ASO’s anesthesie van het Imeldaziekenhuis. Je roteert mee in alle activiteiten op het operatiekwartier. Daarnaast ben je 30-40% actief op de afdeling Intensieve Zorgen, voor de dagelijkse verzorging van onze kritische patiënten. Voltijds contract van onbepaalde duur.

Kandidaturen aan: de voorzitter van de raad van bestuur – prof. M. Casteels p/a Imeldaziekenhuis – Imeldalaan 9 – 2820 Bonheiden met kopie aan de voorzitter van de medische raad – dr. L. Haenen en dr. G. Schols – diensthoofd anesthesie voor 15-05-2022.

Inlichtingen via: Medisch directeur, dr. Ph. Rijkers, philip.rijkers(at)imelda.be – 015/50 61 07; voorzitter medische raad, dr. L. Haenen, luc.haenen(at)imelda.be – 015/50 51 94; medisch diensthoofd anesthesie, dr. G. Schols, guy.schols(at)imelda.be - 015/50 53 41

22082 SITTARD

Zuyderland Medisch Centrum heeft een vacature voor een Fellow CARDIOLOGIE met aandachtsgebied beeldvorming (0,8-1,0 fte). Uiterste sollicitatiedatum 1 maart 2022. Aanstelling voor de duur van het fellowship. Bij een voltijdse aanstelling is die 2 jaar. Werktijden in onderling overleg. Minimale aanstelling is 0,8 FTE. Meer informatie over de vacature vind je op de website van het ZMC.
Informatie over de functie wordt verstrekt door dr. B(as) Kietselaer, cardioloog via e-mail b.kietselaer(at)zuyderland.nl of dr. T(imo) Lenderink, cardioloog, via e-mail t.lenderink(at)zuyderland.nl Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment(at)zuyderland.nl

22081 ANTWERPEN

Radioloog gevraagd in private praktijk Dr. E. Borms Antwerpen. Uren overeen te komen. Contacteer ons via dr.e.borms(at)radion.be.

21080 LEUVEN

Het Heilig Hart Ziekenhuis in Leuven zoekt 1 gynaecoloog voor indiensttreding in 2022. Beschrijving hier. Stuur uw motiviatiebrief en CV voor 30 april 2022 naar Prof. W. Sermeus, Naamsestraat 105, 3000 Leuven of naar directiesecretariaat(at)hhleuven.be. Meer info op 016/20.91.79 of 016/20.92.96.

21079 LEUVEN

Het Heilig Hart Ziekenhuis in Leuven zoekt 2 radiologen voor indiensttreding in 2022 en 2023. Beschrijving hier. Stuur uw motiviatiebrief en CV naar Prof. W. Sermeus, Naamsestraat 105, 3000 Leuven of naar directiesecretariaat(at)hhleuven.be. Meer info op 016/20.91.79 of 016/20.91.85..