VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Login

23137 EINDHOVEN

Het Maxima MC in Eindhoven en Veldhoven is op zoek naar een oogarts (tijdelijk en vast). CV en motivatiebrief zijn verwacht voor 12 april 2024 via Maxima MC website. Mail of bel met Maarten van Mierlo, manager: Maarten.van.mierlo(at)mmc.nl of via telefoonnummer +31 (0)40 888 8050.

23136 LEUVEN

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven is op zoek naar:

Motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae sturen vóór 15 mei 2024 via één van onderstaande kanalen:
- jobs.hhleuven.be;
- op het mailadres directiesecretariaat@hhleuven.be gericht aan de voorzitter raad van bestuur, de medische raad, de hoofdarts en de algemeen directeur. Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven, Naamsestraat 105, 3000 Leuven.
Voor bijkomende informatie: Dr. Inge Van Wambeke, medisch diensthoofd op 016 20 91 45 of Dr. Sandra Verelst, hoofdarts op 016 20 91 79.

24001 BOOM

Private radiologiepraktijk in Boom zoekt radioloog voor samenwerking en/of mogelijke overname.
Contacteer ons via 2800rx(at)gmail.com.

23135 IEPER

Het Jan Yperman Ziekenhuis zoekt:

Indiensttreding: eind 2024.

Meer info op: jobs.yperman.net

23134 BRUSSEL

De Iris Ziekenhuizen Zuid werven aan voor het departement geneeskunde EEN DIENSTHOOFD PSYCHIATRIE onder voltijds contract van zelfstandige (minstens 8 tienden). Beschrijving hier. Stuur uw motivatiebrief, uw CV en uw dienstproject ter attentie van Catherine GOLDBERG, Algemeen directrice, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of rhindependant(at)hizs-izz.be. TERMIJN VOOR HET INDIENEN VAN DE KANDIDATUREN: uiterlijk op 30 april 2024.  INDIENSTTREDING: 1 september 2024.  MEER INFO: Contacteer Dokter Gert Van Esbroeck, Medisch directeur, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of gvanesbroeck(at)his-izz.be.  

23133 BRUGGE

De dienst gynaecologie-verloskunde van het AZ Sint-Lucas Brugge zoekt een Gynaecoloog. Beschrijving hier. Indiensttreding is voorzien voor 1/7/2024. Solliciteer via www.stlucas.be/jobs of stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. dr. Stefan De Moor, hoofdarts/medisch directeur, AZ Sint-Lucas, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge. Contacteer dr. Filip Claerhout, medisch diensthoofd gynaecologie - verloskunde via 050 36 50 80 of filip.claerhout(at)stlucas.be voor meer informatie.

23132 OOSTENDE

Het AZ Oostende is op zoek naar:

  • een ARTS-SPECIALIST IN DE URGENTIEGENEESKUNDE (m/v) voltijds.
    Beschrijving hier.

  • ARTSEN-SPECIALISTEN IN DE URGENTIEGENEESKUNDE, ACUTE GENEESKUNDE EN/OF HOUDERS VAN HET BREVET ACUTE GENEESKUNDE (m/v) - deeltijds.
    Beschrijving hier.

Richt uw sollicitatiebrief met CV aan Dr. Sabine Gerniers, medisch directeur AZ Oostende, Gouwelozestraat 100, 8400 Oostende en/of via e-mail sabine.gerniers(at)azoostende.be.

23131 BRUXELLES

De Iris Ziekenhuizen Zuid werven aan voor het departement IZ-Spoedgevallen EEN DIENSTHOOFD SPOEDGEVALLEN onder voltijds contract van zelfstandige (minstens 8 tienden). Gezocht profiel: minstens 10 jaar arts-specialist in de urgentiegeneeskunde. Beschrijving hier. Stuur uw motivatiebrief, uw CV en uw dienstproject ter attentie van Catherine GOLDBERG, Algemeen directrice, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of rhindependant@his-izz.be. TERMIJN VOOR HET INDIENEN VAN DE KANDIDATUREN: uiterlijk op 31 maart 2024. INDIENSTTREDING: zo snel mogelijk. MEER INFO: Contacteer Dokter Gert Van Esbroeck, Medisch directeur, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of gvanesbroeck(at)his-izz.be.

23130 BRUGGE

De dienst Radiologie - Medische Beeldvorming van het AZ Sint-Jan heeft een vacature voor 1 full time radioloog. De radiologen van het AZ Sint-Jan Brugge vormen met de radiologen van het AZ Sint-Lucas Brugge één associatie. Het AZ Sint-Jan biedt een voltijdse betrekking in een team van 23 arts-specialisten die in beide Brugse ziekenhuizen werken.  

Profiel:
- Erkend zijn als radioloog
- Beschikken over een grondige kennis van RX, CT, MRI en echografie.
- Bijkomende bekwaamheid of ervaring kunnen voorleggen op gebied van hetzij CT en cardiale beeldvorming, hetzij musculoskeletale beeldvorming of mammografie/echografie.
- Bereid zijn toe te treden tot de associatie van de diensten radiologie van het AZ Sint-Jan Brugge AV en het AZ Sint-Lucas Brugge en de vzw radiologie Brugge.

Volle beschrijving hier. Extra info bij Dr. Kris Van De Moortele, arts-departementshoofdradiologie-medische beeldvorming, via Kris.VanDeMoortele(at)azsintjan.be.

23129 HEIST-OP-DEN-BERG

Het medisch centrum SOMEDI is op zoek naar een Radioloog (deeltijds) die bijvoorkeur beschikt over een erkenning voor screeningsmammografie. Volledig profiel in de beschrijving hier. Meer info via info(at)somedi.be.

23128 KORTRIJK

Het ALGEMEEN ZIEKENHUIS GROENINGE – KORTRIJK is op zoek naar:

23127 LEUVEN

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart is op zoek naar:

  • een GASTRO-ENTEROLOOG, in associatie met de huidige stafleden. Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met dr. Valerie Van Hauwaert, diensthoofd gastro-enterologie op 016 20 95 19 of met dr. Guy Swinnen, hoofdarts a.i. op 016 20 92 68.
  • een voltijds UROLOOG in associatie met de huidige stafleden. Interesse in algemene urologie, met bijzondere bekwaamheid in de endo-urologie/functionele urologie, is pluspunt. Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met dr. Greet Swinnen, afdelingshoofd op 016 20 95 78 of met dr. Guy Swinnen, hoofdarts a.i. op 016 20 92 68.

Interesse? Bezorg ons je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae vóór 1 januari 2024, via één van de volgende kanalen: • jobs.hhleuven.be; • op het mailadres directiesecretariaat(at)hhleuven.be, gericht aan de voorzitter raad van bestuur, de medische raad, de hoofdarts en de algemeen directeur. Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven, Naamsestraat 105, 3000 Leuven.

23126 TONGEREN

Het AZ Vesalius Tongeren is op zoek naar een abdominaal chirurg. Beschrijving hier. Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij dr. Guido Vangertruyden, diensthoofd abdominale heelkunde, via 0495 57 97 19 of via Guido.Vangertruyden(at)azvesalius.be. Solliciteren kan via www.werkenbijazvesalius.be.

23125 AALST

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis is op zoek naar een KINDERARTS. Voltijds / Zelfstandige basis voor de campussen Aalst, Geraardsbergen en Wetteren, met als hoofdstandplaats het A.S.Z. te Aalst, waar de E-, N, en M-dienst zich bevinden. Inlichtingen over deze functie en bijbehorende interessante werkvoorwaarden kunt u krijgen bij Dr. Stefaan Peeters, Diensthoofd Pediatrie (tel. 053/76 47 19). Voor uw kandidatuurstelling: mail uw uitgebreid cv naar Dr. Stefaan Peeters via stefaan.peeters(at)asz.be Solliciteer voor deze job via deze link.

23124 BORNEM

AZ Rivierenland breidt zijn pijnkliniek verder uit en is daarom op zoek naar een ANESTHESIST met een bijzondere bekwaamheid in de ALGOLOGIE. Geïnteresseerd? Dan kun je de vacature terugvinden en solliciteren via https://werkenbij.azrivierenland.be/vacature.php?id=210

23123 BRUSSEL

Het UMC Sint-Pieter in Brussel is op zoek naar een arts diensthoofd voor de afdeling radiologie. Beschrijving hier. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met Stéphanie Vandeputte (02/535.40.02), Séverine Ndeye en Joëlle Couvreur (02/477.90.03) van de dienst Human Resources. U kunt ook rechtstreeks solliciteren op de website van het ziekenhuis.

23122 VLAANDEREN

Rode Kruis-Vlaanderen zoekt:

  • voor zijn activiteitencentrum HILA (Histocompatibiliteit en Immunogenetica laboratorium) te Mechelen een KLINISCH BIOLOOG met expertise in orgaan- en stamceltransplantatie, HLA-geassocieerde aandoeningen en immunohematologie of bereid zich hierin te bekwamen.
    Hoofdlocatie: Rode Kruis-Vlaanderen, SANGO, Motstraat 42, 2800 Mechelen.
    Voor de volledige vacature en om te solliciteren, surf naar https://werkenbij.rodekruis.be/job/klinisch-bioloog-hila 
  • voor zijn bloedbanklaboratoria bij UZ Gent, UZ Brussel of UZ Leuven een KLINISCH BIOLOOG met interesse in immunohematologie en het oplossen van complexe klinische casussen en het verlenen van transfusieadvies aan verwijzende ziekenhuizen.
    Plaats van tewerkstelling: de bloedbanklaboratoria zijn gesitueerd in UZ Brussel,  UZ Gent en UZ Leuven. Hoofd tewerkstellingsplaats te beslissen in overleg.
    Voor de volledige vacature en om te solliciteren, surf naar https://werkenbij.rodekruis.be/job/klinisch-bioloog-bloedbanklab 

Voor bijkomende informatie over deze vacatures kan je contact opnemen met de directeur diagnostiek Ap. Biol. Miek Vanbrabant (miek.vanbrabant(at)rodekruis.be)

23120 TONGEREN

Het AZ Vesalius in Tongeren is op zoek naar een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde of de acute geneeskunde. Beschrijving hier. Voor meer informatie kunt u terecht bij Dr. Alex Breugelmans, hoofdarts, op 012/397.527, directiesecretariaat(at)azvesalius.be. Solliciteren kan ook via www.werkenbijazvesalius.be.

23119 AALST

Het ASZ van Aalst is op zoek naar een Klinisch Infectioloog. Beschrijving hier. Geïnteresseerde artsen kunnen hun kandidatuur met uitgebreid curriculum vitae kenbaar maken vóór 30 oktober 2023 aan Dr. Erica Sermijn, diensthoofd Inwendige ziekten & infectieziekten, Merestraat 80, 9300 Aalst. Heb je vragen? Neem dan zeker contact per mail voor verdere informatie via Dr. Erica Sermijn: erica.sermijn(at)asz.be.

23118 BRUGGE

Op de dienst pediatrie van het AZ Sint-Lucas Brugge is er een vacature voor een Arts - specialist in de pediatrie. Onmiddellijke indiensttreding. Beschrijving hier. Schriftelijke kandidatuurstelling met curriculum vitae aan dhr. Frank Lippens, voorzitter Raad van Bestuur, dhr. Niko Dierickx, algemeen directeur, dr. Stefan De Moor, hoofdarts/medisch directeur, dr. Joris Arts, voorzitter Medische Raad, en dr. Annick Van Cauter, diensthoofd pediatrie. Bijkomende informatie kan worden bekomen bij dr. Annick Van Cauter, diensthoofd pediatrie op 050 36 52 34.

23117 BRUXELLES

Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) werft aan 2 artsen gespecialiseerd in cardiologie op zelfstandige basis. Beschrijving hier. Neem contact op met Dr. Adriana PAVELESCU, diensthoofd cardiologie, Marconistraat 142 te 1190 Brussel of apavelescu(at)his-izz.be. Stuur uw sollicitatiebrief en cv naar Dr. Adriana PAVELESCU, diensthoofd cardiologie, Marconistraat 142 te 1190
Brussel of per e-mail aan apavelescu(at)his-izz.be (met kopie aan rhindependant(at)his-izz.be).

23116 LEUVEN

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart zoekt een arts KLINISCH BIOLOOG, voltijds, in associatie met de huidige stafleden. Bijzondere interesse in microbiologie, ziekenhuishygiëne en antibioticabeleid strekt tot aanbeveling. Interesse? Bezorg ons je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae vóór 15/09/2023, via één van onderstaande kanalen: • jobs.hhleuven.be; • op het mailadres directiesecretariaat(at)hhleuven.be, gericht aan de voorzitter raad van bestuur, de medische raad, de hoofdarts en de algemeen directeur. Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met apr. biol. Hilde Blanckaert, diensthoofd op 016 20 91 05 of met dr. Guy Swinnen, hoofdarts a.i. op 016 20 92 68.

23114 LEUVEN

 

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart is op zoek naar een voltijdse CARDIOLOOG. Onze zorgprogramma’s cardiologie lopen binnen een samenwerkingsovereenkomst met de dienst cardiologie van UZ Leuven. Een bijkomende bekwaming in de interventionele cardiologie of in de cardiale beeldvorming strekt tot aanbeveling, zeker in combinatie met activiteiten in UZ Leuven. Interesse? Bezorg ons je motivatiebrief met uitgebreid cv vóór 31/10/2023, via één van onderstaande kanalen:  • jobs.hhleuven.be; • op het mailadres directiesecretariaat(at)hhleuven.be, gericht aan de voorzitter raad van bestuur, de medische raad, de hoofdarts en de algemeen directeur. Voor bijkomende info kun je telefonisch contact opnemen met dr. Hendrik Celen, diensthoofd, (016 20 95 73- of met dr. Guy Swinnen, hoofdarts a.i. (016 20 92 68).