VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee

21054 BRUSSEL

Het College Klinische Proeven is op zoek naar :
● vier artsen met ervaring in het uitvoeren of evalueren van klinische proeven;
● twee juristen;
● twee experten in kwaliteitscontrolesystemen.
De oproep tot indiening van kandidaturen werd op 11/02/2021 in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Voor meer info raadpleeg https://www.health.belgium.be/nl/news/arts-jurist-kwaliteitsexpert-oproep-tot-kandidatuur-0 Deadline voor kandidatuurstelling per aangetekende brief: 25/02/2021.

21053 GENT

De dienst Psychiatrie van het UZ Gent is op zoek naar:

   Klik op de links om uw kandidatuur te stellen, tot uiterlijk 1 maart 2021.
21052 SURINAME

B&R Health Care is op zoek naar een RESSORTARTS voor een christelijke gezondheidsorganisatie in Suriname. De ressortarts is verantwoordelijk voor het aanbod van primaire gezondheidszorg, inclusief preventie, in het toegewezen ressort op basis van de vooraf afgesproken uitgangspunten.
Hij/zij geeft o.m. leiding aan de gezondheidswerkers, houdt toezicht op de dagelijkse werkuitvoering van de medische posten, geeft direct medische zorg aan patiënten die al dan niet door de gezondheidswerkers zijn geselecteerd en coördineert preventieve programma’s in het ressort (malaria, tuberculose, STD/HIV e.d.). Profiel: afgeronde artsenopleiding, bij voorkeur specialisatie tropenarts. Voor de volledige vacature: https://br-healthcare.com/vacatures/ressortarts/ Bel +31 (0) 314 395 191 of mail naar: j.koning(at)bd-pd.nl

20051 OTTIGNIES

Clinique Saint-Pierre Ottignies (Waals-Brabant) is op zoek naar een arts-specialist in algemene, viscerale en digestieve chirurgie. Functiebeschrijving via deze link. & nbsp;Gezocht profiel: chirurg met oriëntatie hepatobiliaire chirurgie. Indiensttreding: juni 2021. Inlichtingen: Dokter Jean-Paul HAXHE, Diensthoofd Viscerale, Abdominale, Algemene, Thoracale, Vasculaire en Urologische Chirurgie (jean-paul.haxhe(at)cspo.be).