VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee
21057 LOMMEL

Het Diagnosecentrum Lommel heeft momenteel vacatures voor een specialist CARDIOLOGIE, een specialist PNEUMOLOGIE en een specialist DERMATOLOGIE.
Het Diagnosecentrum Lommel werd opgericht in 1993 en werkt met een 120-tal verwijzende huisartsen. In het centrum werken momenteel 43 specialisten. Voor meer informatie: https://www.diagnosecentrum-lommel.be/

21056 NEDERLAND

KLM Health Services werft een BEDRIJFSARTS of arts (parttime/fulltime) aan.
Je bent arts en adviseur voor leidinggevenden en medewerkers; beoordeelt en begeleidt de medische mogelijkheden van medewerkers om hun inzetbaarheid te behouden en vergroten en bent in gesprek over het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van medewerkers in relatie tot hun werk. Je bent geregistreerd bedrijfsarts of arts met al enige kennis van of interesse in arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en gezondheidsbevordering.
Wil je graag even (online) sparren met een bedrijfsarts of een keer meelopen? Neem dan gerust contact op via recruitment.health(at)klm.com of bel naar KLM Health Services, Marjolein Odekerken, telefoon 0031 (0)20 648 16 69. Wil je meteen solliciteren dan kun je je reactie mailen naar recruitment.health(at)klm.com, t.a.v. Marjolein Odekerken.
De volledige vacature vindt u via https://klmhealthservices.com/vacatures-bedrijfsarts

21055 GENT

AZ Jan Palfijn is op zoek naar een GERIATER, die mee zal instaan voor de verdere uitbouw van het zorgprogramma geriatrie, dat we in nauwe samenwerking met UZ Gent actief vorm geven.

Meer info:

op de website van het AZ Jan Palfijn: https://janpalfijn.hro.be/vacature.php?id=329&lang=nl

en in deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=fUPMexS7t_Q

Stuur uw kandidatuur en CV door naar mevr. Ann Wynant, bestuurder-directeur, ann.wynant(at)janpalfijngent.be, Dr. Bart Van Daele, hoofdarts, bart.vandaele(at)janpalfijngent.be

21054 BRUSSEL

Het College Klinische Proeven is op zoek naar :
● vier artsen met ervaring in het uitvoeren of evalueren van klinische proeven;
● twee juristen;
● twee experten in kwaliteitscontrolesystemen.
De oproep tot indiening van kandidaturen werd op 11/02/2021 in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Voor meer info raadpleeg https://www.health.belgium.be/nl/news/arts-jurist-kwaliteitsexpert-oproep-tot-kandidatuur-0 Deadline voor kandidatuurstelling per aangetekende brief: 25/02/2021.

21053 GENT

De dienst Psychiatrie van het UZ Gent is op zoek naar:

   Klik op de links om uw kandidatuur te stellen, tot uiterlijk 1 maart 2021.
21052 SURINAME

B&R Health Care is op zoek naar een RESSORTARTS voor een christelijke gezondheidsorganisatie in Suriname. De ressortarts is verantwoordelijk voor het aanbod van primaire gezondheidszorg, inclusief preventie, in het toegewezen ressort op basis van de vooraf afgesproken uitgangspunten.
Hij/zij geeft o.m. leiding aan de gezondheidswerkers, houdt toezicht op de dagelijkse werkuitvoering van de medische posten, geeft direct medische zorg aan patiënten die al dan niet door de gezondheidswerkers zijn geselecteerd en coördineert preventieve programma’s in het ressort (malaria, tuberculose, STD/HIV e.d.). Profiel: afgeronde artsenopleiding, bij voorkeur specialisatie tropenarts. Voor de volledige vacature: https://br-healthcare.com/vacatures/ressortarts/ Bel +31 (0) 314 395 191 of mail naar: j.koning(at)bd-pd.nl

20051 OTTIGNIES

Clinique Saint-Pierre Ottignies (Waals-Brabant) is op zoek naar een arts-specialist in algemene, viscerale en digestieve chirurgie. Functiebeschrijving via deze link. & nbsp;Gezocht profiel: chirurg met oriëntatie hepatobiliaire chirurgie. Indiensttreding: juni 2021. Inlichtingen: Dokter Jean-Paul HAXHE, Diensthoofd Viscerale, Abdominale, Algemene, Thoracale, Vasculaire en Urologische Chirurgie (jean-paul.haxhe(at)cspo.be).