VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

Zone privee

Concordia, de verzekeringspartner van het VBS

Wie is Concordia?

Opgericht in 1960 als Belgische makelaar, is Concordia zeer snel uitgegroeid tot één van de belangrijkste verzekeringsmakelaars zowel nationaal als internationaal.

Concordia telt in België meer dan 130 werknemers en heeft kantoren in Antwerpen, Gent, Brussel en Grobbendonk.

Concordia streeft ernaar een lange termijnrelatie met u op te bouwen en te behouden. Zo werkt Concordia al bijna 50 jaar samen met het VBS.

Ons team heeft dan ook een unieke ervaring en knowhow opgebouwd voor alle professionals binnen de gezondheidssector.  Wij werken de beste op maat gemaakte oplossingen uit die de markt te bieden heeft.

Wenst u meer te weten over Concordia en wat we voor u kunnen doen?

Neem dan snel een kijkje naar het verzekeringsprogramma dat we in nauwe samenwerking met het VBS hebben ontwikkeld. Het omvat een geheel van producten die beantwoorden aan de noden waar u tijdens uw loopbaan mee wordt geconfronteerd. Telkens met zo uitgebreid en zo volledig mogelijke dekkingen en dit aan zeer competitieve premies.

Voor alle inlichtingen, offertes of het onderschrijven van een verzekering kan u gerust persoonlijk contact opnemen met Bianca Verbelen (tel: +32 2 423 11 04 – bianca.verbelen(at)concordia.be) of Thomas Van Hoezen (tel: +32 495 58 99 26 – thomas.vanhoezen(at)concordia.be).


HET VERZEKERINGSPROGRAMMA VAN HET VBS

CyberEdge IPC aanvraagformulier 2021

 

VIDEO