VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee

Concordia, de verzekeringspartner van het VBS

Kent u Concordia, de verzekeringsmakelaar die eind 2009 de gespecialiseerde afdeling “gezondheidszorg”, waarmee het VBS al 35 jaar samenwerkt, heeft overgenomen?

Concordia is opgericht in 1960 en op nationaal vlak zeer snel uitgegroeid tot een van de belangrijkste verzekeringsmakelaars, met een aandeelhouderschap dat uitsluitend Belgisch is verankerd.

Intussen heeft Concordia de landsgrenzen ver overschreden en drie filialen gevestigd, in Nederland, Frankrijk en Turkije.

Het gevolg van deze internationalisering is dat Concordia nu deel uitmaakt van het prestigieuze wereldwijde netwerk Wells Fargo, dat vertegenwoordigd is in meer dan honderd landen.

Concordia telt, verspreid over alle ondernemingen, 130 medewerkers, die alles in het werk stellen om aangepaste en innoverende oplossingen aan de klant voor te stellen en dit in om het even welk domein. Ter illustratie vermelden we pensioenen, wagenparken, kredietverzekeringen, alle soorten burgerlijke aansprakelijkheid, evenals elke andere verzekering waarop u een beroep kunt doen.

Concordia, dat als makelaar een stevige reputatie geniet en een referentie is in diverse economische sectoren, heeft zich dus versterkt in het segment van de “gezondheidszorg”, waarin het trouwens al zeer actief was, door het gespecialiseerde team over te nemen waarop het VBS al sinds 1975 een beroep doet. Dit team heeft unieke ervaring en knowhow verworven ten dienste van zowel ziekenhuis- en verzorgingsinstellingen als alle professionals van de gezondheidssector.

Het VBS merkte deze troeven snel op, wat heeft geleid tot een ononderbroken samenwerking met de leden van deze afdeling gezondheidszorg, die voortaan binnen de structuur van Concordia actief zijn.

Wenst u meer te weten over Concordia en weten wat het voor u zou kunnen doen?

De secretaris-generaal, André Van Varenberg (02/423.11.02), staat tot uw dienst.

HET VERZEKERINGSPROGRAMMA VAN HET VBS

CyberEdge IPC aanvraagformulier 2021