VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee
03.12.2019 11:21 Leeftijd: 5 yrs
Categorie: AGENDA

Infosessie "De artsenassociatie hertekend: nieuwe wetgeving, nieuwe samenwerkingsovereenkomst?" - 03/12/2019


"De artsenassociatie hertekend: nieuwe wetgeving, nieuwe samenwerkingsovereenkomst?"

03.12.2019 19:00 - 22:00

Locatie: Blue Point Antwerpen

Is uw huidige associatieovereenkomst nog conform de recente wetgeving? Wij geven u graag mee wat u moet doen.

Omwille van grondige wijzigingen in de deontologie en m.b.t. vennootschapsrecht en economisch recht zal u uw huidige associatieovereenkomst grondig moeten nakijken en aanpassen. Maar wat is er nu veranderd? En welke gevolgen hebben deze wijzigingen voor uw huidige samenwerkingsovereenkomst? Is uw huidige associatieovereenkomst wel nog conform de nieuwe regelgeving?
Daarenboven zal u moeten nagaan of u al dan niet btw-plichtig bent. In de meest recente omzendbrief wordt toegelicht welke btw-vrijstellingen bij samenwerkingsverbanden in de medische sector mogelijk zijn. Dit alles wordt uitvoerig besproken op deze infosessie.

Dinsdagavond 3 december 2019 organiseert het VAS in samenwerking met het advocatenkantoor Arcas Law en accountancykantoor Vandelanotte daarom een infosessie om de impact op uw huidige samenwerkingsovereenkomst onder de loep te nemen.

Zowel artsen die reeds een vennootschap hebben opgericht als startende artsen krijgen handige tips en de nodige toelichting bij deze topics

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN