VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

COVID-19

OVERLEGFORUMS

Zone privee
14.10.2017 08:43 Leeftijd: 7 yrs
Categorie: AGENDA

Symposium multidisciplinaire schisisbehandeling - 14/10/2017


Symposium multidisciplinaire schisisbehandeling - 14/10/2017

Programma

Een multidisciplinaire aanpak is essentieel in de behandeling van kinderen met aangeboren gelaatsafwijkingen. Een “patient centered approach” moet aan de basis liggen van de behandelingsstrategie die gebaseerd is op een ‘state of the art’ behandelplan. 

Het ultieme doel van ons team is ervoor zorgen dat schisiskinderen op de leeftijd van 5-6 jaar (voor aanvang van het eerste studiejaar) een normale spraak- en taalontwikkeling, een aanvaardbare gelaatsesthetiek en een normale faciale groei hebben en daarnaast alle primaire operatieve stappen al doorlopen hebben. 

Met groot genoegen stellen we onze multidisciplinaire aanpak van de voorbije 18 jaar voor met ook de resultaten van deze ambitieuze doelstelling. 

Alle disciplines, betrokken bij de zorg voor schisiskinderen, komen uitgebreid aan het woord. Verder zullen ook de meest recente ontwikkelingen, inclusief robotchirurgie aan bod komen

Praktisch

Locatie     Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45 - 2000 Antwerpen
Meer info     Secretariaat MKA, of via Kim Verhaegen,  
Inschrijven      
Graag inschijven via www.uza.be/activiteit/symposium                           multidisciplinaire-schisisbehandeling vóór 02/10/2017.                           Deelname kost €125 (inclusief lunch).
Accreditering voor artsen en tandartsen aangevraagd.