VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

Zone privee
18.12.2019 09:26 Leeftijd: 5 yrs
Categorie: E-SPECIALIST

e-specialist nr. 762: Reminder Prijs Van De Specialist Van Het Jaar 2019

verstuurd naar de leden van de bij het VBS aangesloten beroepsverenigingen op 19.11.2019


Geachte dokter,

Aanstaande zaterdag slaan VBS en Artsenkrant voor de derde keer de handen in elkaar voor de uitreiking van de Specialist van het Jaar en een daaraan gekoppeld symposium.

Iets na 9 u zal in Living Tomorrow Vilvoorde de award voor de Nederlandstalige en Franstalige laureaat van 2019 worden uitgereikt door de kersverse regionale ministers van Volksgezondheid, Wouter Beke en Valérie Glatigny.

Ter gelegenheid van het symposium zal er dieper worden ingegaan op de vraag hoe de specialistische geneeskunde er over pakweg een decennium zal uitzien. Wat is de plaats van de huisarts en de verpleegkundigen in het evoluerende zorgaanbod? Hoe zal de netwerkvorming tussen de ziekenhuizen in haar werk gaan? Neemt kunstmatige intelligentie een deel van het medisch werk over? En zullen de politiek en de financiering dit kunnen bijbenen?

U kunt zich nog steeds inschrijven voor dit symposium, waarvoor RIZIV-accreditering in Ethiek en Economie werd aangevraagd:

Inschrijven

Programma en praktische info

Overigens kunt u nog tot en met vrijdag uw stem uitbrengen voor de Prijs van de Specialist van het Jaar. Surf hiervoor naar deze pagina op de site van de Artsenkrant. De portretten met de 5 genomineerden kunt u ook terugvinden op de website van de Artsenkrant.

Met vriendelijke groeten,

VBS