VERBOND DER BELGISCHE BEROEPSVERENIGINGEN VAN ARTSEN-SPECIALISTEN

Zone privee
19045 AALST

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) is op zoek naar een CARDIOLOOG met specialisatie hartfalen. Voltijds op zelfstandige basis in de campus Aalst, waarbij u verantwoordelijk bent voor acuut en chronisch hartfalen en de volledige uitbouw hiervan. Richt uw kandidatuur met cv aan: Dr. Michaël Rosseel, Diensthoofd Cardiologie, via michael.rosseel(at)asz.be, Dr. Steven Rimbaut, hoofdarts, via steven.rimbaut(at)asz.be. Voor meer informatie kan u dr. M. Rosseel via mail contacteren.

19044 JETTE/LEUVEN/GENT/MECHELEN

Rode Kruis-Vlaanderen zoekt voor zijn laboratoria enthousiaste klinisch biologen met expertise in immunohematologie, transplantimmunologie of bloedoverdraagbare infecties – of althans bereid zich hierin te bekwamen. Interesse? Kijk voor meer info op: https: //jobs.rodekruis.be/job/Mechelen-Klinisch-bioloog%2C-Jette-Leuven-Gent/562423101/

19042 BRUSSEL

De Kliniek Sint-Jan is op zoek naar een polyvalent fulltime arts-specialist in de RADIOLOGIE met een mogelijk tropisme voor osteo-articulaire beeldvorming, neuroradiologie en/of vaatradiologie. Het huidige team bestaat uit 9 radiologen. De afdeling beschikt momenteel over drie CT-scanners, een MRI 1,5 T, drie echografiezalen, vijf conventionele radiologiezalen, een borstkliniek en een angiografiezaal.

Tweetaligheid NL/FR is een pluspunt. Voorwaarden: 9/10de, start op 1 april 2020.

Voor meer informatie en het indienen van uw kandidatuur en eventuele referenties: Dr. Christian Venet, diensthoofd radiologie, cvenet(at)klstjan.be of 02/221.91.34. 

19039 BRUSSEL

Dokters van de Wereld werkt via een Centrum voor Onthaal, Zorg en Oriëntatie (COZO) dat zich toelegt op de sociale begeleiding en re-integratie in het reguliere systeem van de personen die haar zijn toevertrouwd. Ze komen voornamelijk uit de eerstelijnsprojecten (Winterplan, Medibus) of de medische wachtpost Athena, waar ze mee samenwerken. In dit kader zijn ze op zoek naar psychiaters die enkele uren van hun tijd kunnen vrijmaken voor consultaties in het COZO. Als u hun team wilt vervoegen, verstuur dan dit formulier https://doktersvandewereld.be/doe-mee/psychiaters Contact : engagement(at)medecinsdumonde.be.